Cautare

1411 de rezultate pentru "accident rutier t" (3.76 secunde)
Traficul rutier se va desfasura deviat in ambele sensuri, pe rute ocolitoare. Pentru relatia Rovinari - Targu Jiu, pentru autovehiculele cu masa totala maxim admisa mai mica de 7,5 tone, circulatia va fi deviata pe DN 66, km.
Codul Rutier stabileste ca amenzile contraventionale se stabilesc in cuantumul determinat de valoarea numarului punctelor-amenda aplicate.
Vom avea un nou Cod Rutier si cu atat mai mult, prioritatea autoritatilor din Romania trebuie sa fie educarea oamenilor pentru a constientiza asupra factorilor de risc.
Aceasta are ca scop prevenirea vatamarii copiilor si adolescentilor prin accidente rutiere, prin formarea abilitatilor, competentelor si comportamentului rutier responsabil, in calitate de pietoni, biciclisti si, mai tarziu in calitate chiar de soferi.
• Incepand cu orele 08.00, se va restrictiona traficul rutier pe Sos. ... Traficul rutier este restrictionat pana la orele 14.30.
Acestea sunt utilizate pentru verificarea existentei si valabilitatii rovinietei pe dumurile pe care nu sunt amplasate sistemele de camere video fixe, pe sectoarele de drumuri nationale ce pot constitui rute ocolitoare ale punctelor fixe de control sau pe drumurile pe care se inregistreaza valori mai reduse ale traficului rutier, fara a exista o procedura prestabilita de amplasare (in functie de zona/drum/interval de timp), explica reprezentantii CNADNR.
Un proiect de cod rutier initiat de 40 de senatori PSD si PNL contine anumite prevederi cel putin bizare: soferii care folosesc prea mult claxonul raman fara permis.
Te poate opri sau nu politistul rutier fara motiv in trafic?
TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICTIONAT, PARTIAL, CA URMARE A LUCRARILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERA: ... - sa nu opreasca ori sa stationeze in locuri unde ar putea impiedica desfasurarea normala a traficului rutier;
Un sofer a scapat fara nicio amenda, dupa ce a gonit cu viteza, cu Politia pe urmele sale. De vina ar fi chiar agentul rutier, care nu a stiut sa calculeze corect sanctiunile.
Fondator al Uniunii Vatra Romaneasca, deputatul PRM Vasalie Mois are 23 de procese pe rol impotriva sa (civile si penale), dintre care unul pentru ucidere din culpa a unui copil si ranirea altor 2 persoane intr-un accident rutier.
Premierul Adrian Nastase i-a transmis ieri o scrisoare presedintelui Statelor Unite ale Americii, George Bush, prin care ii adreseaza rugamintea de a se implica in solutionarea situatiei generate de tragicul accident rutier in care si-a pierdut viata basistul trupei Compact Teo Peter, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului.
La aceasta ora, traficul rutier pe DN 1, intre Ploiesti si Brasov, este blocat din cauza accidentului. Sapte persoane se aflau in cele trei autoturisme implicate in accident, intre care si trei copii.
In plus, in cadrul acestei actiuni, care va deveni o traditie si reprezinta o continuare a celei desfasurate anul trecut la initiativa lui Gabriel Caciuloiu (decedat intr-un tragic accident rutier), presedinta Organizatiei Femeilor Liberale din Mangalia, Aurica Vieru, a oferit doua televizoare bolnavilor din spitalul localitatii pe care o reprezinta.
Caravana PLD, care acum cateva zile a fost implicata intr-un accident rutier, a avut parte, duminica si de prezenta presedintelui partidului, Theodor Stolojan.
Potrivit comunicatului Parchetului, "din actele premergatoare efectuate in cauza a rezultat ca, in ziua de 16 decembrie 2007, pe fondul unor conditii atmosferice nefavorabile, Orban Ludovic a fost implicat intr-un accident rutier pe soseaua Cotroceni, soldat cu acrosarea usoara - cu partea stanga fata a autoturismului - a unei minore, in varsta de 14 ani si, ulterior, cu avarierea unui autoturism parcat in fata unui imobil".
Pe de alta parte, procurorii au descoperit ca acesta s-ar fi ocupat si de falsificarea actelor de inmatriculare a autoturismelor, fapte descoperite dupa ce unul dintre "beneficiarii" sai a fost implicat intr-un accident rutier.
Grigore Vieru a murit in noaptea de sambata spre duminica, la varsta de 73 de ani, in urma unui accident rutier.
Putini romani stiu ca asigurarea RCA a vinovatului de producerea unui accident rutier despagubeste victimele, fie ca e vorba de vatamari corporale, fie de deces.
In comuna Turburea vor avea loc duminica alegeri pentru desemnarea noului primar al localitatii, dupa ce fostul edil, Daniel Ursulescu, a murit intr-un accident rutier.
google-analytics.com